Haar

Lijkt je haar dikker tijdens de zwangerschap? Geluksvogel! Door hormonen tijdens de zwangerschap wordt haaruitval voorkomen. Na de bevalling zul je daardoor extra haar verliezen, dit is normaal, niks om je zorgen over te maken. Als de baby geboren is gaan de hormonen weer terug naar hun normale niveau waardoor je haar uitvalt, soms alles in een keer. Het meeste haaruitval is tijdelijk, dus niets om je zorgen over te maken. 

Haar verven

Het is nog steeds niet duidelijk of het verven van je haar veilig is tijdens de zwangerschap. Om aan de veilige kant te zijn is het beter om je haar niet te verven tijdens je zwangerschap. Zit je bij de kapper en wil je je haar laten verven? Geef dan in ieder geval aan dat je zwanger bent. 

Tijdens uw zwangerschap maakt u grote veranderingen door. En dan bedoelen we niet alleen dat uw buik dikker wordt! Ook uw gevoelens, gezondheid, slaapgewoonten en relaties veranderen. Dus het is heel normaal dat u veel vragen hebt en u soms zorgen maakt. Misschien kunnen deze tips u helpen.

Onze partners