Test vanaf 6 dagen voor de uitgebleven menstruatie

Predictor® Express 2 testen

Voor vrouwen die zo vroeg mogelijk in de cyclus willen weten of ze zwanger zijn of niet en dit met een tweede test willen bevestigen.

Meet een zwangerschap in slechts 1 minuut vanaf de dag van de verwachte menstruatie.

Meer dan 99% nauwkeurig vanaf de dag van de verwachte menstruatie.

Hoe werkt het?

Predictor® meet de hoeveelheid zwangerschapshormoon, Humaan choriongonadotrofine (hCG) hormoon, aanwezig in de urine van een zwangere vrouw. Dit hormoon wordt meteen na de innesteling door de placenta aangemaakt en neemt snel toe in het begin van de zwangerschap. De normale, zonder zwangerschap, hCG hoeveelheid is onder 5mlU/ml. Predictor meet hCG concentraties vanaf de dag van de verwachte menstruatie met een nauwkeurigheid van meer dan 99%. Predictor kan op elk moment van de dag gebruikt worden. Teveel water drinken voor  het testen kan het zwangerschapshormoon verdunnen, drink daarom normaal voor het testen. 

Wanneer begin je met testen?

Vanaf de dag van de verwachte menstruatie kun je testen.

Instructies

Stap 1 De test uitvoeren

Test je urinestraal

Houd de teststick met de absorberende tip naar beneden in de urinestraal gedurende 5 seconden.

OF urine opvangen in een schoon, droog bakje.

Houd de gehele absorberende tip in de urine gedurende slechts 20 seconden

Stap 2 Wacht 1 minuut

Plaats de huls terug op de test en leg de test op een vlakke ondergrond met het venster naar boven gericht. Wacht 1 minuut voordat je het resultaat afleest.

Stap 3 Resultaat aflezen

Zwanger

Twee roze strepen in het resultaatvenster: testlijn(1) aan de linkerkant en de controlelijn(2) aan de rechterkant. Het kan voorkomen dat één van de strepen lichter of donkerder is dan de andere. Het resultaat is dan ook positief.

Niet zwanger

Eén roze streep in het resultaatvenster.

Meer informatie