KOOP NU

JE HUID TIJDENS DE ZWANGERSCHAP

Door hormonale veranderingen tijdens de zwangerschap kan je huid droog of juist vet worden. Als je in de tweede categorie valt kun je acne krijgen. Het is advies is dan ook om in dit geval een bezoek te brengen aan de schoonheidsspecialiste. Zij kan je advies geven over huidverzorgingsproducten of een geschikte behandeling. 

Een mooie teint 

Weleens gehoord dat je straalt tijdens je zwangerschap? Een hogere hartslag en verbeterde bloedcirculatie zorgen voor roze wangen. Een verhoogde gevoeligheid voor warmte betekent dat je het beste temperatuur schommelingen en hoge temperaturen kunt vermijden zoals zonnebaden, Turkse baden en de sauna. 

Wees voorzichtig in de zon 

De huid van zwangere vrouwen bevat meer pigment waardoor er pigment vlekken kunnen onstaan tijdens de zwangerschap. Deze pigmentvlekken worden ook wel zwangerschapsmasker genoemd. Als je een donkere huid hebt kunnen deze pigmentvlekken gelig worden, vooral rondom de ogen. Deze plekjes kunnen lang blijven bestaan na de geboorte van je baby en ook weer terugkomen als je weer in de zon gaat. Om pigmentvlekjes te voorkomen kan je het beste een pet dragen en een zonnebrand creme met een hoge factor gebruiken. Je kunt ook een pigmentcreme gebruiken om de zichtbaarheid van pigmentvlekken te verminderen.Natuurlijk is het nog beter voor je huid om gewoon lekker in de schaduw te blijven. 

Samenwerkingspartners
kraamzorg kraamvogel mijn verloskundige moeders voor moeders
SNEL RESULTAAT ONZE PRODUCTEN ZWANGER WORDEN ZWANGER ZIJN KOOP NU