KOOP NU

Ovulatie Test

VOOR WIE IS HET?

Voor vrouwen die zo snel mogelijk willen weten wanneer ze de kans op zwangerschap kunnen vergroten door de vruchtbare periode te berekenen.

 
Bepaal je 2 meest vruchtbare dagen.
 
Meer dan 99% nauwkeurig in het meten van de LH piek.
 
Nu verkrijgbaar in test stick formaat: Makkelijk in gebruik
 

HOE WERKT HET?

Predictor Ovulatie meet de stijging van het Luteïniseren Hormoon (LH) in de urine. Deze stijging wordt ook wel de LH-piek genoemd en vindt 24-36 uur voor de ovulatie plaats. Als je vrijt binnen de eerste 24 tot 36 uur na de LH piek (op de dag voor de eisprong en op de dag van de eisprong zelf), dan heb je meer kans op zwangerschap. Resultaten zijn meer dan 99% nauwkeurig en makkelijk af te lezen. 

WANNEER BEGIN JE MET TESTEN?

De dag van de LH piek verschilt per vrouw en per cyclus. Allereerst is het belangrijk om de lengte van een normale cyclus te bepalen. Dit is het aantal dagen geteld vanaf de eerste dag van de menstruatie (dag 1) tot de dag voor je volgende menstruatie. Wanneer je cyclus onregelmatig is, kies je de kortste cyclus die je hebt gehad in de laatste drie maanden. Gebruik de tabel hieronder om te bepalen op welke dag van je cyclus je moet beginnen met testen. De dag waarop je begint met testen staat in de tabel onder het aantal dagen in je cyclus weergegeven. Je kunt op elk moment van de dag testen zolang je elke dag de test maar rond dezelfde tijd doet. Het is beter om niet je ochtend urine te gebruiken, maar om de test tussen 10 uur ‘s ochtends en 8 uur ‘s avonds te doen. 

INSTRUCTIES?

STAP 1 TEST UITVOEREN

1.Test in je urinestraal
Houd de teststick met de absorberende tip naar beneden in je urinestraal gedurende 5 seconden
 
2. OF urine opvangen in een schoon, droog bakje.
Houd de gehele absorberende tip in de urine gedurende  5 seconden. 
 

STAP 2 WACHT 5 MINUTEN

Plaats de huls terug op de test en leg de test op een vlakke ondergrond met het venster naar boven gericht. Wacht 5 minuten voordat je het resultaat afleest. Kijk naar het resultaatvenster en vergelijk de streep met de referentie streep. De referentie streep geeft aan dat de test voltooid is en je hem juist hebt uitgevoerd.
 

STAP 3 RESULTAAT AFLEZEN

MEEST VRUCHTBARE DAGEN
Twee strepen zijn zichtbaar en de kleur en duidelijkheid van de test streep zijn gelijk aan of donkerder dan de referentie streep. De eisprong zal in de komende 24-36 uur plaatsvinden. Als je vrijt in de komende 24-36 uur, vergroot je de kans op zwangerschap. Je kunt voor deze cyclus stoppen met testen. 
 

NOG NIET DE MEEST VRUCHTBARE DAGEN

Twee strepen zijn zichtbaar, maar de test streep is lichter dan de referentie streep of er is een referentie streep maar geen test streep. Herhaal de test elke dag totdat het resultaat je meest vruchtbare dagen aangeeft. 

 

VOOR MEER INFORMATIE

 
SNEL RESULTAAT ONZE PRODUCTEN ZWANGER WORDEN ZWANGER ZIJN KOOP NU